Airdyne AD6

Airdyne AD6 är en motionscykel från Schwinn Fitness. Det unika med Airdyne är att de är turbin cyklar -vilket innebär att det drivs utav fläktsystem för att generera motstånd. Airdyne AD6 kommer med detta patenterade fläktsystem ifrån Schwinn fitness, som erjbjuder flertalet olika motståndsnivåer. Vidare som kommer Airdyne AD6 utrustad med en LCD-display som ger dig nyckelinformation om din träning som hastighet, tid avstånd och förbrända kalorier. Airdyne AD6 är även byggd för att garantera komfort under användningen -detta tack vare att Airdyne AD6 är ergonomiskt byggd och kommer med extra stoppning i sättet. Läs vidare så kommer en recension av Airdyne AD6 och även vart du kan köpa en för bäst pris.

Träningspartner.se
 • Fri frakt över 1000 kr - billigast i Sverige!
 • Köp för 9,990 SEK
  Träningsmaskiner.com
 • Leverans inom 3 arbetsdagar.
 • Köp för 17,400 SEK
  Gymgrossisten.com
 • Fri frakt över 499 kr - fria returer.
 • Köp för 14,499 SEK
  Sportgymbutiken
 • Fri frakt över 799 kr - leverans inom 2-5 dagar.
 • Köp för 14,999 SEK

  Hitta det bästa priset på Airdyne AD6

  Där du hittar en Airdyne AD6 till bäst pris är hos Träningspartner för ett pris på 9,990 SEK. Vilket är ett oerhört bra pris då en Airdyne AD6 vanligtvis kostar 14.000kr -vilket innebär att du sparar 4100 kr om du köper en Airdyne AD6 hos Träningspartner.

  Airdyne AD6 är Schwinn Fitness populäraste Airdyne

  Airdyne AD6 är den mest populära Airdynen. Detta tack vare att den är en mix mellan den billigare modellen Airdyne AD2 och den dyrare Airdyne AD8. Detta gör att Airdyne AD6 är en väldigt dynamisk motionscykel, som du kan använda för uppvärmning -eller för konditionsträning. Airdyne AD6 har därefter ett brett användningsområde som alltid kommer att passa in i din träningsrutin. Här nedan kan du läsa vår recension på Airdyne AD6.

  Recension av Airdyne AD6

  Airdyne AD6

  Airdyne AD6 är som tidigare nämnt den mest populära Airdynen -och efter att ha använt den under en veckas tid, är det inte svårt att förstå varför. Vi tänkte börja med att kolla på Airdyne AD6 praktikalitet att förvara i hemmet. Med sina 126 cm i längd och 65 cm i bredd, så är Airdyne AD6 praktisk att förvara i hemmet -och med de inbyggda transport hjulen så kan lätt förflytta den om så behövs. Detta betyder att du inte behöver vara orolig för förvaring eller att din Airdyne AD6 ska ta upp för mycket plats. Vi har alltså använt Airdyne AD6 under en hel vecka och använt den för olika sorters träning. Själva hjärtat i Airdyne AD6 är det välutvecklade fläktsystemet -detta gör det möjligt att anpassa motståndet precis efter den sorts träning du vill ha. De pass vi provade var konditions , intervall och en kort uppvärmning för ett gympass- i samtliga träningspass presterade Airydne AD6 utmärkt. Just för att möjligheterna att ställa in motståndet under träningen till flertalet olika nivåer gör att Airdyne AD6 har ett brett användnings spektrum. Just detta fick vi bevisat under tiden vi använde cykeln i dessa olika tränings syften, aldrig någonsin kände vi hade fläktsystemet svek oss- vi kunde obehindrat gå i mellan olika motståndsnivåer och kände aldrig det inte fanns motståndsnivåer som inte samstämmer med de olika träningspassen vi körde. Detta gör att Airdyne AD6 är en träningscykel som går att använda till flertalet olika syften.

  Airdyne AD6 pris

  Vidare så ska vi nämna bekvämligheten, eftersom längre konditionspass är vanliga på sådana här cyklar -så är det av största vikt att cykeln är bekväm. Som tur är just Airdyne AD6 en väldigt bekväm att använda -den extra stoppningen i sätet gör att du sitter bekvämt under tiden för användningen. Ta dock inte bara recensionernas ord för det - utan passa på att jämför Airdyne av fler modeller. Men den främsta anledningen till Airdyne AD6 är bekväm att använda är att den är ergonomiskt byggd, det innebär att du inte får några obekväma smärtor i leder eller axlar under tiden du tränar. Detta innebär att Airdyne AD6 är ett redskap du kan använda under längre tid och att du inte behöver avsluta din träning tidigare än planerat för det känns obekvämt. Under träningen får du även praktisk information ifrån LCD-displayen som ger dig löpande information om din träning, ett praktiskt hjälpmedel för att sätta upp mål med en viss hastighet eller avstånd -samt hur många kalorier du har förbränt under träningen, kort sagt ett praktiskt verktyg för att få information relevant till din träning. För att avsluta denna recension så kan vi konstatera att Airdyne AD6 är ett utmärkt träningsredskap som har ett flertal olika användningsområden, vilket innebär att den alltid kommer att ha en plats i din träningsrutin. Airdyne AD6 är en bra investering, men det kostar en slant- därför rekommenderar vi att du kollar vart du kan få tag på en till bäst pris. Där du just får tag på en Airdyne AD6 till billigaste pris är hos träningspartner.se.

  Fördelar med Airdyne AD6

  Fördelarna med Airdyne AD6 är att du får mycket cykel för priset -du kan använda den för en mängd olika syften allt från kondition till intervaller. En annan fördel är att du kan lätt kan förflytta den i hemmet om du inte har tillgång till ett hemmagym -du kan alltså använda den i ditt vardagsrum för att senare ställa undan den enkelt på ett annat utrymme, alltså ett helt perfekt träningsredskap att inneha i hemmet. Airdyne AD6 är dessutom en väldigt robust och uthållig träningsredskap som håller ihop bra samt en bra garantitid som räcker två år.

  Så fungerar Airdyne AD6