Airdyne AD2 från Schwinn Fitness

Airdyne AD2 ifrån Schwinn Fitness är ett perfekt motionsredskap att inneha i hemmet. Airdyne AD2 använder sig av ett fläktsystem framtaget av Schwinn Fitness som skapar ett luftmotstånd som går att regleras till flertalet olika nivåer, vilket gör att det är enkelt att anpassa träningen till en passande nivå. Airdyne AD2 passar perfekt i hemmet eller i ditt egna hemmagym. Tack vare dess transporthjul går det att enkelt flytta på den i hemmet efter dina behov. Airdyne AD2 är även bra anpassad för korta och intensiva träningspass mycket beroende på dess inbyggda stabilitet, men framförallt sitsen som är perfekt utformad med extra stoppning som gör det bekvämt att köra längre träningspass utan att behöva avbryta träningen för att blir för okomfortabelt. Schwinn Fitness har även utrustat Airdyne AD2 med en LED-display som ger användare bra information kopplat till träningen, denna information är hastighet, varvtal, tid och kalori. Detta gör att du under träningen lätt kan se vilka framsteg som görs under tid, men fungerar också som ett redskap för att bättre anpassa träningen på din Airdyne AD2 efter dina mål med din träning.

Träningspartner.se
 • Fri frakt över 1000 kr - billigast i Sverige!
 • Köp för 6999 SEK
  Träningsmaskiner.com
 • Leverans inom 3 arbetsdagar.
 • Köp för 9600 SEK
  Gymgrossisten.com
 • Fri frakt över 499 kr - fria returer.
 • Köp för 9499 SEK
  Sportgymbutiken
 • Fri frakt över 799 kr - leverans inom 2-5 dagar.
 • Köp för 9499 SEK

  Därför är Airdyne AD2 så populär

  Airdyne AD2

  Airdyne AD2 har mottagit flertalet goda recensioner från en bred grupp av människor som tränar på olika nivåer. Anledningen till att Airdyne AD2 är så populär är för dess breda användningsområde som motionsredskap. Den funkar perfekt för dig som har ett hemmagym och behöver ett redskap för uppvärmning, men även för dig som söker ett träningsredskap som tränar upp kondition såväl som styrka. Skulle det vara under vinterhalvåret då den vanliga träningen måste avslutas så ger Airdyne AD2 möjligheten att hålla formen uppe till sommaren. Tack vare att Airdyne AD2 väger 45 kg och är 147 cm i längd gör att det inte är någon enorm pjäs som tar upp mycket plats, men samtidigt gör jobbet som ett bra träningsredskap. Airdyne AD2 är även en prisvärd produkt i sitt slag då den inte säljs för ett överpris men samtidigt fyller funktionen som konditions- och styrkeredskap. Men framförallt är Airdyne AD2 ett populärt redskap för att den ger effektiva resultat. Tack vare fläktsystemet som genererar ett luftmotstånd som går att anpassa till flertalet nivåer ger det användaren möjligheten att bygga eller bibehålla sin kondition, samt till att bidra med effektiv styrketräning. Kortfattat så har Schwinn Fitness skapat Airdyne AD2 som ett redskap som alltid kan följa med dig under din träning, till att börja bygga kondition och styrka till ett redskap för uppvärmning, som med enkelhet kan användas i hemmet. Allt detta för ett väldigt bra pris.

  Tekniska detaljer om Airdyne AD2

  Funktioner som Airdyne AD2 erbjuder

  Airdyne AD2 recension

  Airdyne AD2 har ett patenterat fläktsystem ifrån Schwinn Fitness som ger möjligheten till att reglera motståndet under träningen. Flertalet olika motståndsnivåer finns tillgängliga tack vare fläktsystemet. På din Airdyne AD2 finner du också en LED-Display som ger dig möjligheten att se dina framsteg i form av hastighet och distans, samt hur mycket kalorier du förbränner. Airdyne AD2 erbjuder god komfort tack vare dess goda stoppning och väl utformade sits, utöver det är Airdyne AD2 stabilt konstruerad vilket gör att håller över längre tid och inte blir instabil över längre tid av användning. Airdyne AD2 är även väldigt mobil och lättförvarad där du har möjligheten att förvara och flytta den runt i ditt hem beroende på ditt nuvarande behov - men jämför gärna vikten med andra Airdynes på marknaden.

  Priser på Airdyne AD2

  Träningspartner.se
 • Fri frakt över 1000 kr - billigast i Sverige!
 • Köp för 6999 SEK
  Träningsmaskiner.com
 • Leverans inom 3 arbetsdagar.
 • Köp för 9600 SEK
  Gymgrossisten.com
 • Fri frakt över 499 kr - fria returer.
 • Köp för 9499 SEK
  Sportgymbutiken
 • Fri frakt över 799 kr - leverans inom 2-5 dagar.
 • Köp för 9499 SEK

  Vanliga frågor om Airdyne AD2

  Hur många års garanti får man?

  När du köper en Airdyne AD2 får du 2 års garanti hos den leverantör som du köper produkten hos. Viktigt att notera är att denna 2 åriga garanti endast gäller för dig som använder den i hemmabruk.

  Kan Airdyne AD2 levereras hem till dörren?

  Du kan få din Airdyne AD2 levererad hem till dörren och det ingår fri frakt. Men kostnaden för inbärning ingår ej i priset. Ta kontakt med butiken som du handlar hos om du är i behov av både hemleverans och leverans med inbärning.

  Vart hittar man Airdyne AD2 till bäst pris?

  Du hittar en Airdyne AD2 till bäst pris hos Träningspartner. Där den kostar 6999 kr generöst nedsatt från 9990 kr, vilket är det bästa priset på marknaden just nu. Klicka här för att komma till produkten.

  Så fungerar Airdyne AD2